En grå periode

The Journey

Dette er mitt bloggaktige område hvor jeg skal forsøke å skrive litt innimellom. Litt om dagligdagse og litt om ikke daglidagse ting. Kort sagt det aller meste som måtte falle meg inn.

Her kan du forvente å finne litt om hverdagen, tegninger som jeg lager, og andre nyttige og unyttige opplysninger. Til tross for bildet i dette innlegget er jeg inne i en mindre fargerik periode om dagen. Ikke av det psykiske slaget, men i form av at jeg for tiden jobber mye med skisser og sort/hvitt arbeider.

Det går i bølger og perioder. En måned kan det være blyantskisser, neste måned kan det være tusjtegninger som igjen avløses av en periode med oljemaling. Å skifte teknikker forholdsvis ofte er noe som alltid har fasinert og inspirert meg. Å lese en bok, å se en film eller å gå på kunstutstilling kan være triggere som som bringer inspirasjonen over på nye stier.

«The unliving dead» A-3 tusj på grovt papir. (SOLGT)