De gode motivene er aldri langt unna

Det er ikke alltid man må reise «land og strand» for å finne gode motiver. Motivene kan godt befinne seg rett utenfor stuedøra.

Motivene er over alt rundt oss. Det gjelder bare å «spotte» dem og finne riktig utsnitt. Noen kjedelige steiner på en molo kan feks bli et spennende bilde med riktig utsnitt og litt fantasi.

Bildet over er fra Grilstad Marina i Trondheim, tatt en iskald vinterdag i januar. Ikke det mest spennende motivet, men med litt fantasi og en sprek komposisjon kan det bli til et fancy «veggsmykke». Jeg kunne selvfølgelig valgt å gjengi det med farger tilnærmet originalfotoet, men bestemte meg heller for å gå for en varmere, mer knall farge.

Fargene er halve moroa

Å komme frem til riktige farger er ofte en betydelig del av prosessen. Valget av farger er en kontinuerlig jobb som foregår hele tiden mens jeg rentegner motivet. De endelige fargene ender oft opp med å være noe annet enn de jeg startet prosessen med. Det blir liksom litt til underveis.

Under kan du se det ferdige resultatet. Bildet kan kjøpes håndsignert og nummerert i et begrenset opplag (35 stk) per størrelse.

Se bildet i nettbutikken