Jakten på lyset

Det fineste lyset finner man ikke på den lyseste tiden, midt på dagen. Men derimot i perioden mellom lys og mørke, tidlig på morgenen eller på kvelden.

Jakten på det aller beste og fineste lyset har alltid fascinert meg. Et spasertur på Grilstad Marina en sen høstkveld inspirerte meg til å lage dette bildet. Bildet er en digital illustrasjon basert på flere foto jeg tok den kvelden. Det var en liten utfordring å gjenskape det utrolig flotte sollyset som ennå klamret seg fast i horisonten. Etter mye prøving og feiling klarte jeg å få frem de skjøre overgangene mellom de forskjellige fargenyansene uten at det virket dunkelt og grått. Det var en utrolig fin kveld og de flotte fargene jeg har fått frem i bildet er faktisk nært opptil det som moder natur selv klarte å presterte den kvelden:-)

Bildet finnes i nettbutikken i størrelsene 30×40 og 40×50 cm.